Obróbka mechaniczna mięsa – gastronomiczne maszynki do mielenia mięsa, krajalnice do wędlin
Urządzenia gastronomiczne do obróbki mechanicznej mięsa
Mięso to jeden z podstawowych surowców w kuchni. Jego obróbka kulinarna, gastronomiczna posiada wielowiekową tradycję i technologię. Do procesów jego obróbki mechanicznej należy krojenie, rozdrabnianie, mielenie, siekanie, nakłuwanie, rozciąganie, mieszanie. Dla ich przeprowadzania dostępna jest szeroka gama specjalistycznych urządzeń.
W naszym sklepie z wyposażeniem gastronomii z siedzibą w Częstochowie proponujemy urządzenia do obróbki mechanicznej mięsa doskonałe zarówno do restauracji, baru, stołówki jak również do domu czy przydomowej przetwórni.
Gastronomiczne maszynki do mielenia mięsa i nie tylko
Oferujemy szeroką gamę urządzeń o różnej wydajności cenionych marek: STALGAST, ROBOT COUPE, YATO, RED FOX, RM GASTRO, KENWOOD, HENDI, BARTSCHER,OHAUS, HALLDE, SAMMIC. Można u nas znaleźć wilki, kutry, miksery, nadziewarki, mieszarki, maszynki do mielenia mięsa, krajalnice do wędlin, steakery, praski do hamburgerów, kotleciarki i inne wyposażenie lub akcesoria. Oprócz specjalistycznych urządzeń gastronomicznych proponujemy też wyposażenie do użytku domowego z segmentu AGD. Mamy wybór zarówno urządzeń mechanicznych elektrycznych jak i ręcznych.
właściwych do Państwa potrzeb i wymagań
Przedstawione informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.