Higiena

Stalgast
Hendi
Bartscher
Katrin
Vileda
Thor
Master
Robur
Nino Cucino

Higiena w kuchni

Utrzymanie higienicznych warunków w branży gastronomicznej jest kwestią priorytetową. Każdy lokal musi być zaopatrzony w specjalistyczne urządzenia, środki, akcesoria oraz wyposażenie, a oprócz tego stosować się do wyznaczonych procedur. Należy dbać o higienę pomieszczeń, stanowisk roboczych i urządzeń. Do najbardziej przydatnych elementów w tym zakresie należą między innymi podajniki ręczników papierowych, odpowiedni strój obsługi oraz dozowniki środków myjących. Sprawdź, jak jeszcze możesz dbać o higienę w swojej restauracji dzięki ofercie hurtowni gastronomicznej Chef’s Place w Częstochowie!

Akcesoria do utrzymania higienicznych warunków w lokalach gastronomicznych

Oprócz elementów wyposażenia, które pozwalają pracownikom pracować w higienicznych warunkach (np. specjalistycznych baterii kranowych, koszy na śmieci, umywalek, pomieszczeń socjalnych czy akcesoriów do sprzątania), należy zadbać również o odpowiednie warunki podczas przygotowania potraw. W ofercie Chef’s Place znajdziesz między innymi lampy UVC do pomieszczeń, sterylizatory noży, a także wiele innych rozwiązań stworzonych z myślą o czystości w zakładach żywieniowych. Zapraszamy do zapoznania się ze wszystkimi propozycjami hurtowni gastronomicznej w Częstochowie!

Prosimy o kontakt w celu doboru urządzeń z naszej oferty
właściwych do Państwa potrzeb i wymagań

Poniżej prezentowane pozycje nie stanowią naszej całościowej oferty i nie opisują wszystkich parametrów urządzeń.
Przedstawione informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.