Ciąg grzewczy
Ciąg grzewczy
Podstawowym wyposażeniem każdej profesjonalnej kuchni są stanowiska obróbki termicznej, czyli ciągi grzewcze, bez których nie wyobrażamy sobie funkcjonowania lokalu gastronomicznego. To tam ma miejsce obróbka cieplna produktów – między innymi smażenie, gotowanie, pieczenie, duszenie, grillowanie czy podgrzewanie. Każda kuchnia, w której przeprowadza się te procesy, powinna zostać wyposażona w ciągi grzewcze zaprojektowane adekwatnie do potrzeb konkretnego lokalu gastronomicznego.
Nowoczesne ciągi grzewcze od najlepszych producentów
Ciągi grzewcze to zestawione ze sobą komplety urządzeń oraz mebli ze stali nierdzewnej, które mogą zostać ustawione pod ścianą (ciąg przyścienny) bądź w formie wyspy (ciąg otwarty). Co więcej, wybierając odpowiedniej klasy urządzenia, można stworzyć estetyczny i wysoce funkcjonalny ciąg grzewczy w kuchni otwartej na salę. W naszej hurtowni gastronomicznej w Częstochowie przygotowaliśmy szeroki wybór urządzeń i mebli do ciągów grzewczych o głębokościach: 600, 700 i 900 mm, które pochodzą od renomowanych producentów – między innymi STALGAST, RM GASTRO czy RED FOX. Zapraszamy!
właściwych do Państwa potrzeb i wymagań
Przedstawione informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.